Jedině živé tvoří život!

Proč právě zelené potraviny?

Zelené potraviny, jsou potraviny na kterých se vyvíjeli všichni živočichové. Tyto potraviny nám dodají kompletní spektrum látek, čímž se liší od běžných potravinových doplňků. To je to, co nám na talíři chybí! Tím, že jsou na začátku potravinového řetězce, tzn. že jejich struktura je jednoduchá, tak mají schopnost složité věci z našeho těla vyvazovat. Proto jsou schopné odvádět z těla toxické zátěže, infekční zátěže, těžké kovy i radioaktivní látky. To co v tom těle je prostě navíc, to umí zelené potraviny z těla postupně a jemně odvádět. A to je v dnešní době obvzlášť důležité, protože lidé jsou většinou tak „zaneseni“, že když zvolí nějakou razantnější detoxikační metodu, tak mohou být očistné reakce velmi prudké. Se zelenými potravinymi probíhá detoxikace převážně v klidu.

A jak že to funguje? 

Pokud si tento zelený základ dáme do talířů, nemusíme již řešit zda máme dostatek vitamínů, A, B, C, hořčíků nebo zinku. Je tam vše, co potřebujeme. Navíc zelené potraviny začínají okamžitě tělo jemně a postupně čistit.

Zelené potraviny jsou potraviny, které komplexně vyživí a vyčistí tělo. Každé tělo, když dostane výživu („cihličky“ ze kterých se může opravit) a vyčistí tělo od zátěže, který tam má, tak nastartuje samoléčící mechanismy. Obnoví se imunitní systém a organismus se začne  dávat do pořádku. Z tohoto pohledu někteří lidé tvrdí, že zelené potraviny až téměř „zázračně“ léčí ale oni neléčí, pouze umožňují tělu aby se léčilo samo.

To co lidi zhruba asi po týdnu vnímají je, že mají více energie, že se jim upravuje trávení, že chodí pravidelně na záchod pokud s tím mají problém. To jsou takové první příznaky, že něco dobrého se v těle děje a zhruba po tom měsíci, dvou už najednou vidí, že některé nemoci mění svůj charakter, jako kdyby se upravovaly např. snižuje se jim cholesterol, upravuje krevní tlak, přestává se jim točit hlava a podobné věci. Je prokázané, že 80% lidí při 3 měsíční konzumaci zelených potravin se cítí jednoznačně lépe, což je subjektivní pocit ale hlavně objektivně jim to tělo začne lépe fungovat. Tělo se začne zbavovat chronických zátěží. Kde to tělo má ještě šanci zregenerovat, tak zregeneruje. Proto je i balení zelených potravin na 3 měsíce aby měl každý možnost poznat kvalitativní posun ve svém zdraví. (při standardním dávkování, 15 chlorel, 2 rovné lžičky ječmene).

Standardní dávkování je pro zdravé lidi, kteří si potřebují vykompenzovat to, co mají na talíři, co dýchají, včetně stresu. Pokud má člověk nějakou nemoc, např. cukrovku, není tato standardní dávka dostatečná pro zásah do mechanismu této nemoci. Musí být minimálně dvojnásobná.

Předávkování nehrozí, protože zelené potraviny jsou skutečně  potraviny. Chlorela ovšem potřebuje ke své činnosti dostatečný pitný režim! Vláknina musí nabobtnat a někteří lidi dnes málo pijí. Aby se mohli lidi čistit, tak pít musí! Aby se mohli usazeniny vyplavovat, musí být saturovaný tekutinou ledviny. Pokud člověk nevypije alespoň 2 litry za den, tak nemá smysl provádět jakoukoliv detoxikaci. Lidi, kteří málo pijou by měli zvolit ječmen, protože jim to zajistí nezbytný pitný režim. Chlorella nemůže bez vody učínkovat!  

Někdy se mohou objevit nepříjemné průvodní jevy, jako nafouknutí, zácpa, nepříjemný pocity, je to známka toho, že se uvolnily toxiny a tělo se jich začalo zbavovat.